Wat doe je op de Dag van de Duurzaamheid? Juist… schrijven over Duurzaamheid!

Beste DORPSTAAL-lezers,

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Een dag waarop in het hele land initiatieven en activiteiten zijn voor een duurzamere samenleving. Ik ben zelf vooral van mening dat we onze omgeving beter moeten achterlaten dan dat we het hebben ontvangen. Zo kunnen ook onze kinderen en hun kinderen en de generaties daarna nog genieten van onze prachtige aarde. Afijn, daar zit je dan in je kantoor met je laptop, je licht aan en je espressomachine-koffie en is deze dag in wezen niet anders dan gisteren.

Echter, laat ik nou n├ęt bezig zijn met een serie blogs over Duurzaam Beheer en Onderhoud. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, had de informatievergaring en verwerking nog wel wat voeten in aarde. Maar zo langzamerhand begint ook bij mij het onderwerp te leven. Het is me inmiddels duidelijk dat er bij veel organisaties toch echt nog een verandering van visie nodig is om met duurzaamheid aan de slag te gaan. Vandaag heb ik dan ook mijn tweede blog over dit onderwerp afgerond. Met deze blogs hoopt de opdrachtgever wat meer inzicht te geven in de werkmethode en het belang van Duurzaam Beheer en Onderhoud.

Binnenkort verschijnen de blogs op de nieuwe website van de opdrachtgever. Ik hoop dat we hierdoor weer een stapje dichter bij een duurzamere samenleving komen. En vanavond… vroeg het licht uit!

Ik schrijf, blijf je?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *