Mijn geduld is beloond.. Mijn kaartjes zijn er!

Beste (ik heb nog geen betere naam) DORPSTAAL lezers,

Wachten, dat is dus echt niet zo mijn ding! Als ik iets wil, dan wil ik dat het liefst NU. Maar goed, bij het maken van visitekaartjes zal je toch een klein beetje geduld op moeten brengen. Qua ontwerp had ik al een paar ideeën in mijn hoofd, dus dat was snel geregeld. Ook het bestellen ging verrassend vlot bij drukwerkdeal.nl. Ik kreeg keurig een serie mails waarin ze me lieten weten wat de status van mijn bestelling was. Ook konden ze me vertellen dat mijn kaartjes binnen 3 werkdagen geleverd zouden worden. So far, so good. Maar toen de levering.

Via een track en trace code kon ik zien dat mijn bestelling op vrijdag 29 september vóór 15:00u geleverd zouden worden. Dus ik keurig gewacht…. en gewacht…. en gewacht. Nog een keer gekeken waar mijn bestelling bleef: “De bezorger is onderweg. Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd”. Dus ik wachtte nog even. Om 17:00u was ik het wachten zat en ben ik toch maar even boodschappen gaan doen. Toen ik terugkwam wéér gecheckt waar mijn bestelling bleef. En toen stond er: “Uw bestelling is weer bij Post.nl. Uw bestelling wordt geleverd op zaterdag 30 september”. Afijn, u begrijpt dat ik niet heel blij was.

Maarrrrr… Vanmorgen was het dan zover! De kaartjes zijn bezorgd. Vanaf vandaag kan ik dus overal mijn naam gaan rondstrooien. Ik ben benieuwd of er leuke nieuwe opdrachtgevers contact op zullen nemen.

En het resultaat? Oordeelt u zelf maar:

IMG_2607

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *