Met open armen – een bijzondere tekstbeleving

Beste DORPSTAAL lezers,

Terwijl ik dit schrijf denk ik; kan dat niet wat persoonlijker? DORPSTAAL lezers… het is wat het is, maar ik voel toch nog een bepaalde (gepaste?) afstand. Goed, ik ga nadenken over een leukere naam voor iedereen die mijn blog leest. Mocht u zelf een idee hebben, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Vandaag ben ik voor mijn nieuwe opdrachtgever op pad geweest om onderwerpen op te halen voor webcontent. Ik moest om 08:00 in Amsterdam zijn, dus ik was al vroeg op pad. Gelukkig viel de file mee en was ik, na wat verkeerd rijden bij de wegwerkzaamheden, toch nog op tijd. Ik had met verschillende mensen een afspraak waaronder de verkoopleider, verkoper, relatiebeheerder en vestigingsdirecteur. Met ieder van hen heb ik gesproken over hun werkzaamheden, de lopende projecten, uitdagingen, nieuwswaardige feiten en wat verder nog van belang kon zijn. Ik was positief verbaasd over de openhartigheid van deze mensen. Ik voelde me erg welkom.

Aan de hand van deze gespreken heb ik een verslag geschreven. Uit dit verslag zijn tenminste 6 interessante onderwerpen waar ik invulling aan kan gaan geven. Ik heb ook nog wat mooie foto’s gemaakt van de locatie voor op hun nieuwe website. Al met al een constructieve dag met een verrassende uitkomst. Morgen staat Leiden op de planning. Ik ben benieuwd wat ze daar voor me in petto hebben. Ik houd jullie op de hoogte!

Ik schrijf, blijf je?

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *